پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

چند صد قربانی بر اثر طوفان در فرانسه

طوفان شب گذشته در مجمع الجزایر «مایوت» که سرزمین ماورا البحر فرانسه است، چند صد قربانی بر جای گذاشته هرچند مسئولان آن هنوز تعداد دقیق قربانیان را نمی‌تواند تخمین بزند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 15
کد خبر: ۲۶۵۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام ارشد دولتی این جزیره یکشنبه به تلویزیون محلی گفت که تعداد قربانیان طوفان "چیدو" در قلمرو مایوت فرانسه چند صد نفر است و ممکن است نزدیک به ۱۰۰۰ نفر باشد.

بخشدار مایوت بیان کرد: فکر می‌کنم چند صد نفر کشته شده‌اند، شاید به هزار نفر برسد. حتی هزاران نفر ... با توجه به وخامت این حادثه.

او می‌گوید پس از اینکه طوفان شدید گرمسیری این جزیره در اقیانوس هند را در روز شنبه در بر گرفت و باعث تخریب گسترده شد، بدست آوردن عدد دقیق قربانیان بسیار دشوار است.

وزارت کشور فرانسه حداقل ۱۱ کشته و بیش از ۲۵۰ زخمی را در اوایل روز یکشنبه در مایوت تایید کرد، اما گفت که انتظار می‌رود این آمار به میزان قابل توجهی افزایش یابد.

مایوت در جنوب شرقی اقیانوس هند در سواحل آفریقا فقیرترین جزیره فرانسه و فقیرترین قلمرو اتحادیه اروپا است. به گفته بخشدار مایوت، بدترین ویرانی‌ها در محله‌های فقیر نشین، کلبه‌های فلزی و سازه‌های غیررسمی دیده شده است که بخش عمده‌ای از مایوت را تشکیل می‌دهد.

طوفان چیدو روز جمعه و شنبه جنوب شرقی اقیانوس هند و جزایر مجاور کومور و ماداگاسکار را نیز فرا گرفت و اکنون به موزامبیک در سرزمین اصلی آفریقا رسیده است.

مقامات می‌گویند که مایوت مستقیماً در مسیر طوفان قرار داشت و خسارت زیادی در روز شنبه متحمل شد. بخشدار محلی گفت که این بدترین طوفان در ۹۰ سال گذشته مایوت بوده است.

برونو رتالو، وزیر کشور فرانسه شنبه شب پس از یک نشست اضطراری در پاریس گفت که بیم آن می‌رود که تعداد کشته شدگان در مایوت "بالا" باشد. فرانسوا بایرو، نخست وزیر فرانسه که روز جمعه به قدرت رسید، گفت: زیرساخت‌های عمومی از جمله بیمارستان اصلی و فرودگاه به شدت آسیب دیده یا ویران شده است.

بر اساس گزارش سرویس هواشناسی فرانسه، چیدو باد‌هایی با سرعت بیش از ۲۲۰ کیلومتر در ساعت به همراه داشت و آن را تبدیل به طوفان سطح ۴ کرد. / تسنیم

کلمات کلیدی: فرانسه طوفان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار